Skip to content

Wat zeggen anderen

Onze Business Intuïtie sessies zijn van hoge kwaliteit en worden bijzonder gewaardeerd.

Uit feedback van klanten blijkt dat zij veel impact hebben en een grote omwenteling kunnen veroorzaken. Hieronder geven wij enkele recente reacties van onze cliënten, inclusief de vragen die zij ons stelden.

Projectmanager in multinational: ik ben op zoek naar de trigger/holy grail die nodig is om klanten aan mijn project te binden. Waarom zeggen klanten nog geen ja? Is onze waardepropositie voor hen concreet en duidelijk genoeg? Wat kan ik doen om mijn netwerk meer in te zetten?
Feedback op ons Business Intuïtie verslag: “Waanzinnig goed, echt een reading van een hoog niveau. Bert, je bent heel rustig, uitgebreid en helder in je communicatie. Werkelijk alles wat je hebt gelezen kan ik beamen en je hebt voor mij de spijker op z’n kop geslagen. Je zeer uitgebreide reading heeft werkelijk veel positiviteit, motivatie & direct ongelooflijk veel energie bij mij teweeg gebracht. Jouw reading is voor mij een statement geworden. Ik kan hier heel veel mee, zoveel handvatten die ik meteen ga oppakken. Wat heb ik er zin in om dit direct uit te voeren.”
A.v.d.G, 30 april 2018

Directeur: moet ik een samenwerking met de veel grotere organisatie X aangaan en daarin investeren? Wat is het potentieel? Wat moet ik verder doen om met mijn producten de zakelijke markt te benaderen?
Feedback op ons Business Intuïtie verslag: “Beste Bert, Vanaf jouw reading zijn mijn hersenen non stop aan het werk geweest. Er komt nog steeds nieuwe input binnen. M.a.w.: jouw intuïtie sessie heeft een enorm effect… Ik denk dat gisteren morgen het échte kwartje is gevallen. <…> Je hebt me duidelijk laten zien waaraan te gaan werken. Enorm bedankt hiervoor.”
B.H., 16 april 2018

DGA: Is dit product groot genoeg? Is het echt uitnodigend in zijn eigen overtuiging? Gaat het financieel iets opleveren? Geeft het een basis of is het heel veel gedoe voor weinig geld?
Feedback op ons Business Intuïtie verslag: “Nu ik heb besloten, kan ik jouw intuïtie verslag ook beter plaatsen. Je advies viel in vruchtbare aarde. Het kost mij even tijd om je advies om te zetten naar mijn leven. Ik ga het verder uitdiepen.”
H.W., 4 mei 2018

DGA Consulting organisatie: Vraag 1. Ik vind het werk dat ik doe leuk, maar zit ik op het goede spoor? De rol als directeur levert stress en spanningen op. Als die niet voldoende bij mij past, waar moet ik dan op focussen?
Vraag 2. Mijn huidige bureau stopt ivm pensionering van mijn partner. Ik onderzoek nu 3 nieuwe samenwerkingsvormen. Passen deze bij mij? Is er chemie? Hebben ze veel potentieel? Bij een is de eigenaar namelijk nogal overheersend.
Feedback op ons Business Intuïtie verslag: “Bert: allereerst complimenten over de diepgang, volledigheid en zorgvuldigheid waarmee je het werk hebt gedaan. Het ademt vakwerk uit, het is duidelijk dat je dit al jaren doet. Het algemene effect op mij is zeer positief in de volgende betekenis:
• Het zet me op een aantal manieren aan het denken
• Het stimuleert me om een paar zaken anders aan te pakken dan ik tot dusver zou hebben gedaan
• Het zet me tot onderzoeken aan.”

T.H., 28 mei 2018.

“Het is inmiddels eind juli en tijd voor een tweede terugblik op jouw intuïtie sessie. De meeste zaken die je aangaf op schrift, zijn uitgekomen. Het blijft verbluffend wat je allemaal hebt gezien en wat voor een richting je daarmee aan mijn zoektocht hebt kunnen geven. Ik heb nog nooit een effectievere manier meegemaakt voor het maken van beroepsmatige keuzes dan de business intuïtie aanpak die jij met anderen hebt ontwikkeld. Deze intuïtievorm zou een doorbraak in managementland kunnen zijn, vooropgesteld dat de kandidaat open staat voor deze manier van kijken en de business Intuïst over bepaalde kwaliteiten beschikt zoals jij dat doet.”
T.H., 25 juli 2018.