Skip to content

Wat doet een Business Reader?

Heeft u wel eens het gevoel gehad als u een kamer binnenliep van: ‘he, wat een rare sfeer hangt hier, hebben ze net ruzie gehad of zo?’ Wat u dan in wezen doet is de energie van die ruimte en de aanwezige mensen ‘lezen’. Onze Business Reading werkt in wezen ongeveer hetzelfde.

Tijdens een Business Reading lezen wij als reader de energie van uw organisatie. Uw organisatie is niets anders dan een verzameling mensen die een gemeenschappelijk doel hebben. Als Business Reader lezen wij dus de energie van de groep mensen die samen uw bedrijf vormen. Wij maken daarbij gebruik van onze specifieke intuïtie, kennis en kunde. Daarbij houden wij de vraag van onze opdrachtgever voor ogen. Die zorgt voor de benodigde focus. Hoe algemener de vraag, hoe algemener de reading wordt.

Wij kijken als reader niet in de toekomst, of zoals het soms wordt omschreven: wij doen niet aan ‘vooruit kijken’. Wel kunnen wij als business reader kijken naar het potentieel van uw organisatie. Met andere woorden – wat is er nodig om (nog) meer te groeien en te bloeien.

Ook kunnen wij tijdens onze reading in gedachten vragen stellen als ‘wat gebeurt er als die mensen gaan samenwerken’ of ‘wat zie ik als nauwkeuriger naar een voorwerp of de inhoud daarvan kijk’. Dit soort vragen helpen ons als business reader om meer te weten te komen over uw vraagstelling, het potentieel of blokkades. Dit soort vragen stellen wij als Business Reader in gedachten op basis van onze specifieke intuïtie, kennis en kunde.

Een Business Reading kan een hulpmiddel zijn om ontwikkelpunten in de organisatie bloot te leggen. Zie hier voor voorbeelden van onderwerpen en vraagstellingen die geschikt zijn voor een Business Reading.

Wij hoeven als Business Reader vooraf slechts summiere informatie te ontvangen over uw organisatie, uw producten, vraagstelling, etc. Immers, de bedoeling is dat wij u uitgebreide informatie gaan geven -met behulp van onze Business Reading-, niet andersom!
Zie hier voor onze werkwijze.