Skip to content

Storm Intuïtie sessie© en Multiple Intuïtie sessie©

Storm Intuïtie sessie©
Onze Business Intuïtie sessies worden door een persoon uitgevoerd. Om meerdere perspectieven, vanuit verschillende invalshoeken te verkrijgen kunt u ook kiezen voor een Storm Intuïtie sessie©. Storm Intuïtie is een samentrekking van de woorden Brainstormen en Business Intuïtie.
Wij vormen met 2 tot 3 gecertificeerde Business Intuïsten een groepje en voeren gezamenlijk uw Business Intuïtie sessie uit. De ervaring leert dat de intuïtieve informatie daardoor breder en nog krachtiger wordt. Ons groepje kan naar keuze de intuïtie sessie schriftelijk uitwerken of als team gezamenlijk een mondelinge toelichting aan u geven.
Een Storm Intuïtie sessie© leent zich uitstekend voor een bezoek bij u op kantoor, waarbij van uw zijde ook collega directieleden, commissarissen, aandeelhouders of projectteamleden aanwezig kunnen zijn. Er kunnen in die setting vervolgvragen worden gesteld. De dialoog die tijdens de nabespreking binnen uw eigen team ontstaat is uiterst waardevol en kan een katalysator vormen om veranderingen in gang te zetten.

Multiple Intuïtie sessie©
Een variant op de Storm Intuïtie sessie© is onze Multiple Intuïtie sessie©.
Ook in deze vorm voeren wij de reading met 2 tot 3 gecertificeerde Business Intuïsten uit. Een belangrijk verschil met de Storm Intuïtie sessie© is dat wij als Business Intuïsten de feitelijke intuïtie sessie niet gezamenlijk uitvoeren, maar afzonderlijk van elkaar.
Voordeel is dat de perspectieven meer uit elkaar kunnen lopen, nadeel is dat het effect van kruisbestuiving zoals dat in echte brainstorm sessies ontstaat minder aanwezig is. De gezamenlijke intuïtie sessie bij u op kantoor is in deze formule niet mogelijk.

De Storm Intuïtie sessie© en Multiple Intuïtie sessie© kunnen een optie zijn als er hele grote belangen op het spel staan (bijvoorbeeld een zeer grote investering) of als er sprake is van enorme risico’s. Beide zijn bij uitstek geschikt om u in zeer korte tijd zoveel mogelijk verschillende perspectieven aan te reiken.