Skip to content

StormReading© en Multiple Reading©

StormReading©
Onze Business Readings worden door een persoon uitgevoerd. Om meerdere perspectieven, vanuit verschillende invalshoeken te verkrijgen kunt u ook kiezen voor een StormReading©. StormReading is een samentrekking van de woorden Brainstormen en Business Reading.
Wij vormen met 2 tot 3 gecertificeerde Business Readers een groepje en voeren gezamenlijk uw Business Reading uit. De ervaring leert dat de reading daardoor breder en nog krachtiger wordt. Ons groepje kan naar keuze de reading schriftelijk uitwerken of als team gezamenlijk een mondelinge toelichting aan u geven.
Een StormReading© leent zich uitstekend voor een bezoek bij u op kantoor, waarbij van uw zijde ook collega directieleden, commissarissen, aandeelhouders of projectteamleden aanwezig kunnen zijn. Er kunnen in die setting vervolgvragen worden gesteld. De dialoog die tijdens de nabespreking binnen uw eigen team ontstaat is uiterst waardevol en kan een katalysator vormen om veranderingen in gang te zetten.

Multiple Reading©
Een variant op de StormReading© is onze Multiple Reading©.
Ook in deze vorm voeren wij de reading met 2 tot 3 gecertificeerde Business Readers uit. Een belangrijk verschil met de StormReading© is dat wij als Business Readers de feitelijke reading niet gezamenlijk uitvoeren, maar afzonderlijk van elkaar.
Voordeel is dat de perspectieven meer uit elkaar kunnen lopen, nadeel is dat het effect van kruisbestuiving zoals dat in echte brainstorm sessies ontstaat minder aanwezig is. De gezamenlijke reading bij u op kantoor is in deze formule niet mogelijk.

De StormReading© en Multiple Reading© kunnen een optie zijn als er hele grote belangen op het spel staan (bijvoorbeeld een zeer grote investering) of als er sprake is van enorme risico’s. Beide zijn bij uitstek geschikt om u in zeer korte tijd zoveel mogelijk verschillende perspectieven aan te reiken.