Skip to content

Over Katja Staring

 

“Katalysator in processen ‘van denken naar doen’.”

 

Ik ben Katja Staring. Ooit begon ik mijn loopbaan als journalist en bladenmaker. En ook als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan voor heel uiteenlopende opdrachtgevers op marketing-communicatiegebied. Ik ben een alleskunner en ook een echte doener. Maar ik wilde graag wat meer focus en meer doen waar ikzélf vooral warm voor loop.

Dus… heb ik een aantal zaken aan de kant geschoven om ruimte te maken voor twee oude liefdes: mijn creatieve vak en de natuur. Daarnaast wil ik mijn 25 jaar ondernemerservaring graag blijven inzetten als adviseur.

Raad!
Ik ben inzetbaar als algemeen raadgever voor projecten, wensen, dromen, vervolgstappen of kwesties van uiteenlopende aard. Ik kijk dan waar je energie in moet steken. Waar de focus nodig is. Welke ideeën, tactieken en concepten je verder kunnen helpen. Welke ideeën je wat brengen. De aanpak is op maat en verschilt per situatie en vraag. Dat doe ik als Business Reader. Mijn focus ligt hierbij op grotere projecten, organisaties en ondernemingen – niet zozeer op ZZP’ers.

Voor wie?
In mijn werkpraktijk gebruik ik Business Reading-methodes als dagelijkse advies- en werktool.

Ik doe business readings voor ondernemers en managers die op dit moment écht een stap vooruit willen zetten. Een business reading heeft alleen zin als je werkelijk toe bent aan verandering. Dus dat is een voorwaarde.

Omdat ik zelf al ruim 25 jaar zelfstandig onderneem en uit een gezin van ondernemers kom, ligt mijn hart bij zelfstandige of kleinere ondernemers die al enige jaren actief ondernemen.
Vanuit mijn eigen missie voor een wereld met meer oog voor de natuur, ligt mijn focus verder op organisaties die in de ‘groene sector’ zitten. Van biologische kweker tot manager in een goede-doelen-organisatie.

Meer:
Wil je meer over me weten of contact met mij opnemen?
Dat kun je op twee manieren doen:

Neem contact op met Bert Iedema.
Click hier voor zijn gegevens.

Of neem rechtstreeks contact met mij op:
e-mail  : info@katcom.nl
website: click hier